Komenti epik i Brunos për puthjet dhe përqafimet mes Mikelës dhe Erionit!

Share: Share on facebook Facebook Share on email Email Share on whatsapp WhatsApp Si duket dyshja Mikela dhe Erion kan një pëlqim të madhë .Në takim me njëri tjetrin ata u treguan shumë të afërt dhe u komentua si një takim erotik nga konkurentet e tjerë. Konkurenti Bruno ka dhënë një koment rreth takimit duke …