Shkak u bë Donaldi/ Vjen puthja e parë, çfarë po ndodh me Antonelës dhe Claudios (FOTO)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Në “Big Brother VIP” janë krijuar çifte por a do të krijohet një çift i ri mes Antonelës dhe Claudios ngelet për tu parë.Antonela ka deklaruar se nuk ka aspakë “tërheqje” ndaj Claudios por si duket ata po fillojn ti qetsojnë marrdhëniet mes tyre .

Aktori Donald Veshaj ka qënë ai që i ka afruar pasi i ka kërkuar Claudios të puthë Antonelën në faqe. 

Shko puthe pak në faqe Antonelën,një puthje në faqe nuk është asgjë”,- i tha Donaldi.

Edhe pse Antonela nuk kishte dëshirë ai u çua dhe e puthi, duke shkrirë kështu “akujt mes tyre”.

UserOnline

Related Posts