Arjola bën deklaratën e fortë: Do e doja ta kisha një Ilir në jetën time!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Arjola Demiri gjatë ditëve të fundit ka qënë protagoniste e shumë debateve.Ajo ka shprehur mbështetjen e saj për Ilirin i cili ka treguar se ka trathtuar partneren e tij por e ka kuptuar gabimin e tij dhe është rikthyer ke ajo .Banorët nuk e kanë pëlqyer mbeshtetjen që ajo ka kundrejt tij dhe e kanë kryqëzuar.

Antonela ka pyetur Arjolen se si mund të mbështes Ilirin kur vet ajo është një grua qe e kanl tradhtuar dhe është duke japur kauzë për femrat.

Arjola është shprehur se se Iliri është një njeri për t’u marrë shembull dhe shumë do të dëshironte të kishte një person të tillë në jetën e saj.

“Do kisha dashur shumë të kisha një Ilir në jetën time”, tha  Arjola duke treguar gjithashtu  se ish-bashkëshorti i saj zgjodhi të largohet me femrën që e tradhetoj dhe jo të kthehet te familja e tij.

UserOnline

Related Posts