Vajzat VIP shqiptare shfaqen nudo në INSTAGRAM, por thonë jemi të virgjera, shihni si tallet me to Olti Curri [VIDEO]

Tashmë në “Instagram” është shtuar një opsion i ri, i cili i jep mundësi të gjithëve të bëjnë pyetje dhe të përgjigjen. Shumë shqiptarë të famshëm ranë ‘pre’ e këtij trendi, por më shumë vajzat VIP. Nëse do i listonim, lista do ishte shumë e gjatë, por shumë prej tyre janë pyetur edhe për virgjërinë e tyre.

Përgjigjia e tyre? “Jam e virgjër”, ishte ajo që u pa në shumë prej ‘storie-ve të tyre. Por kjo ‘fenomen’ ka rënë në sy edhe të opinionistit të famshëm, Olti Curri. Ironia që përdor ai është thjesht epike! Pse? E dëgjoni në videon më poshtë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -