Janë bërë të pandarë nga njëri-tjetri, Kledi Hysa dhe Arjola Demiri konfirmojnë …

Miqësia e Arjolës dhe Kledit ka vijuar edhe jashtë lojës. Dy konkurrentët krijuan një lidhje miqësore në shtëpi, që për shumë kënd edhe u keqkuptua.

Në dy spektakle u fol për pëlqimin që aktorja mund të kishte për modelin. Megjithatë Arjola e mohoi këtë fakt, duke u shprehur se e çmon si mik, por nuk ka tërheqje seksuale për të.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -