TV shtetëror rus bën deklaratën e frikshme: Kemi nëndetëse me 500 raketa bërthamore që do shuanin SHBA dhe vendet e NATO-s!

Në arsenalin e pushtimit të Ukrainës, është përfshirë edhe propoganda mediatike. Në fakt propogandë, jo vetëm për Ukrainën, por edhe për Evropën, NATO-n e SHBA….