‘Shpërthyen fotot në rrjet’, Olsa Muhameti komenton skandalin e Për’puthen

Autorja e ‘Përputhen’ Olsa Muhameti ka treguar se momenti më i vështirë në “Përputhen” ka qenë kur Andi dhe Tea duhej të dilnin çift nga emisioni por në atë moment dolën në rrjet fotot e Beartit me Tean.

Ori: Kur ka qenë momenti më i vështirë në ‘Përputhen’?

Olsa: Mendoj se edhe Bora është dakrd me mua sepse momenti më i vështirë në ‘Përputhen’ ka qenë Andi, ku shohim në rrjet që kishin shpërthyer fotot të Teas dhe Beartit dhe në transmetim duhej të ishte takimi i Teas dhe Andit.

Por nga kjo gjë doli edhe diçka e mirë sepse sot Andi dhe Melisa janë akoma çift.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -