‘ Kemi ende për të parë nga takimi i Triks…’ Bora Zemanit nuk i ‘hiqet’ nga mendja Beatrix Ramosaj. E përmend në emision

Bora Zemani dhe Beatrix Ramosaj vijojnë të jenë në qendër të vëmendjes dhe shkak është marëdhënia që të dyja kanë pasur…