Arjan Konomi shfaqet në gjendje të rếndế në Tik Tok! Po përgatit të bardhë te pjata?!(Video)

Arjan Konomi është opinionisti i Përputhen që prej nisjes së tij. Ai ka fituar vëmendje gjatë këtyre sezoneve me komentet e tij pikante.

Arjani ka pasur gjithmonë vëmendje, pasi ishte më herët dhe në Big Brother. Konomi ka marrë vëmendje dhe për shkak të shkrimeve të tij në Kosovë.

Ai është shfaqur në rrjete sociale së fundmi dhe është kthyer në personazh. Konomi po qëndron më shumë në Tik Tok dhe së fundmi ka patur një duel me Dj Crax.

Dj i grupit OTR dhe i Noizyt shihet në një duel me Konomin. Ai e vë në lojë opinionistin e Përputhen duke folur me të, ndërsa Arjani shfaqet në gjendje jo të mirë. .

Ai nuk arrin të mbarojë fjalitë duke iu marrë goja. Situata nuk është aspak e mirë për të dhe duket se po merr e konsumon me lëndë të ndaluara.

Në sfond dëgjohet një zhurmë jo normale dhe shihen lëvizje të çuditshme të Arjanit. Ai duket se po përgatit pjatën e mallit të bardhë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -