“Parashikoj një furtunë”/ Olta dhe Amos bëhen bashkë dhe flasin me ‘kode’: O zemra ti më kupton në ajër mua…

Në një bisedë me Amosin në sallon, Olta Gixhari i tha atij se parashikonte se shumë shpejt në shtëpi do të niste një fortunë që kishte atë në qendër.

Sipas saj janë disa banorë të cilët që nga fillimi nuk e kanë qejf atë.

Olta: Parashikoj një furtunë që do nisi lehtë, po flas për veten këtu!

Amosi: Asgjë nuk do të bëjnë!

Olta: Po e di që nga dita e parë këtë, e di që dukem si orakull…

Amos: Kjo është dhe çështje intuite…

Olta: E di shumë mirë, se ti i ke kuptuar mirë, ne kuptohemi që në ajër bashkë. Megjithatë unë do t’I injoroj.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -