“Më ka bullizuar drejtori, mësuesi më ka gjuajtur”, rrëfehet Ronaldo

Ronaldo ka rrëfyer në Big Brother Albania VIP 2 se bullizimin e ka ndjerë nga stafi i shkollës, kur ishte i vogël.

“Unë bëheshin spektakle, nuk shkoja me çunat që luanin futboll, ndiqja spektaklet. Erdhi drejtoresha dhe më tha ‘Çfarë do këtu, shko atje!’. Ka thënë gjëra të tjera që nuk i mbaj mend. Ma ka futur me shpullë”, tha Ronaldo ndërsa Tea dhe Zhaklina dhe Tea dëgjonin.

Ai shtoi se këto gjëra dukeshin normale asokohe, por që ndikojnë në të ardhmen e një fëmije.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -