“Unë dhe ti të fortë”, Olta shikon veten në finale me Amosin?!

“Në finale ne mund të shkojmë edhe si miq të mir,ë dorë për dore”, kështu i tha Olta-Amosit , duke u shprehur se jo domosdoshmërisht ata që do të cilësohen me kalimin e kohës si konkurrentët më të fortë të shtëpisë duhet të zihen.

“Unë dua të tregoj që edhe me një mik përkrah mund të shkosh larg këtu brenda”, i tha ajo Amos.

Olta: Unë do kisha shumë qejf të tregoja, që është krijuar një klishe që të fortë zihen. Por unë do kisha qejf që ne të dy, nëse do jemi dy nga të fortët, do doja të tregoja që edhe me një mik në një lojë mund të shkosh larg .Unë do doja që në finale të shkojë me ty dorë për dore.

Amos: po patjetër, mund të japim një shembull shumë të mirë.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -