“Do jetë beteja e jetës sime”, Veliaj flet për përplasjen me FSHF-në: Talenti i fëmijëve nuk mund të shkojë në pularitë e Shijakut. Kanë 5 mandate që nuk japin llogari

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka folur sot në një lidhje ‘live’ me Neës24 për përplasjen me FSHF-në. Veliaj tha se nuk do të…

Erion Veliaj harxhon 85 milionë për t’i blerë bukë me reçel luanit dhe ariut të Kopshtit Zoologjik

Por çfarë parashikon tenderi? Duke hulumtuar dokumentacionin që disponon Joq Albania, vihet re se ushqimet që do të blihen për kafshët e këtij kopshti zoologjik janë buka, reçeli, fruta, perime, bar, drithëra dhe kripë. Epo, të shpresojmë se vërtet këto sasi do të përfundojnë në barkun e kafshëve të gjora dhe jo diku tjetër. Ndërkaq me interes pritet të mësohet edhe se cili prej oligarkëve do të jetë fituesi i tenderit…