Si mund të të refuzoj unë ty?” Më në fund Donaldi shkroi fjalinë që prisnin fansat për Borën

Donaldi dhe Bora kanë bërë të gjithë shqiptarët për vete me historinë e tyre të dashurisë, sidomos pas puthjes në Big Brother VIP në vjeshtën e kaluar. Historia e tyre vazhdon…