Politike

Erion Veliaj harxhon 85 milionë për t’i blerë bukë me reçel luanit dhe ariut të Kopshtit Zoologjik

Por çfarë parashikon tenderi? Duke hulumtuar dokumentacionin që disponon Joq Albania, vihet re se ushqimet që do të blihen për kafshët e këtij kopshti zoologjik janë buka, reçeli, fruta, perime, bar, drithëra dhe kripë. Epo, të shpresojmë se vërtet këto sasi do të përfundojnë në barkun e kafshëve të gjora dhe jo diku tjetër. Ndërkaq me interes pritet të mësohet edhe se cili prej oligarkëve do të jetë fituesi i tenderit…

Read More

Trending