“Është vajzë fantastike!” Donaldi flet për herë të parë se çfarë do ndodhë me miqësinë e tij dhe Semit jashtë

Në nisje të “Big Brother VIP”, Donaldi dhe Semi ishin shumë të lidhur me njëri-tjetrin. Ata ruanin një miqësi shumë të ngushtë me njëri-tjetrin prej Borës…